Wie ben ik

Mijn naam is Oanh (je spreekt het uit als Johan zonder de J, een 32 jarige Alkmaarder. Ik ben foodblogger van mijn eigen foodblog Oanh's Kitchen gericht op koolhydraatarme recepten, kookboeken-auteur van 5 boeken en eigenaar van Oanh's Winkeltje. Oanh's Winkeltje is een online winkel waar ik mijn favoriete bakvormen en food producten verkoop die je veel tegenkomt in recepten van mijn website en mijn 5 kookboeken.

 

Wat doe ik

Lekkere gerechten maken en daar van genieten is altijd al een passie van mij geweest. Naast bezig zijn met eten is fotografie ook een grote hobby. Eind juni 2015 heb ik deze twee hobby's gecombineerd en ben ik een facebookgroep begonnen gericht op koolhydraatarme gerechten waar volgers recepten kunnen delen en zich kunnen laten motiveren en inspireren. Al snel maakte ik een eigen website en Facebookpagina waar al mijn recepten te vinden zijn. Omdat ik regelmatig vragen krijg over welke bakvormen en producten ik gebruik, heb ik besloten om mijn eigen online winkeltje te beginnen. Op deze manier hoop ik een compleet platform te bieden zodat het volgen van koolhydraatarme lifestyle niet zo moeilijk hoeft te zijn, vooral heel erg leuk en bovenal lekker is!

 

Over Oanh's Winkeltje (onderdeel van Oanh's Kitchen)

 

Samen met mijn boeken, is dit toch wel het allerleukst wat ik voor Oanh’s Kitchen heb gedaan. Mijn eigen online winkeltje, waar ik met liefde en passie aan heb gewerkt. Van eigen illustraties die ik samen met mijn man heb gemaakt, naar het ontwerpen van de kaartjes voor de bestellingen waar ik een persoonlijk handgeschreven bedankje op schrijf tot het uitzoeken van duurzaam verzend- en verpakkingsmateriaal! 

 

Oanh’s winkeltje is een online winkeltje die door mij wordt gerund, vanuit mijn werkkamertje vanuit ons huis. Ik verkoop er alle bakvormen die ik gebruik in mijn 5 boeken en recepten die op mijn website  staan. Ook verkoop ik talloze koolhydraatarme producten en natuurlijk Sukrin. Mijn favoriete suikervervanger, bruine suikervervanger, poedersuikervervanger en stroopvervanger die jullie vast wel zijn tegengekomen in een van mijn recepten! Ik hoop dat je Oanh’s Winkeltje net zo prachtig vindt als ik en dat mijn passie bij elke bestelling wordt overgebracht! 

Naast dat ik foodblogger ben en mijn eigen online winkeltje heb, ben ik ook mama van de allerliefste zoon en heb ik een gezin die mij dierbaar is. Genieten van elkaar en plezier hebben in het leven is voor mij het allerbelangrijkst. Daarom kan het zijn dat je in vergelijking met andere online winkeltjes misschien iets langer moet wachten. Pakketjes die je bij Oanh's Winkeltje besteld, worden binnen 5 werkdagen bezorgd. In ruil daarvoor ontvang je bij elke bestelling een persoonlijk berichtje en wordt het pakketje met liefde door mij ingepakt en naar het postkantoor gebracht. Hopelijk maakt dat het iets langer wachten meer dan waard! :)

Liefs Oanh