Verzending & levering

Verzendkosten

Is je totaalbedrag €100,- of hoger? Dan betaal je in Nederland geen verzendkosten. Is je totaalbedrag lager dan €100,- óf woon je in België dan klik je in de winkelmand op “BESTELLEN”, vul je je adresgegevens in en dan zie je hoe hoog de verzendkosten zullen zijn. Ik streef ernaar om de verzendkosten voor iedereen zo laag mogelijk te maken.


Verzending

Oanh's Winkeltje is aangesloten bij DHL Ik verzend de pakketen in Nederland en België via DHL. DHL haalt de pakketjes op maandag en donderdag bij mij op. Bestellingen op die dagen die voor 15:00 geplaatst worden, gaan die dag mee voor verzending. Zodra ik jouw pakketje heb ingepakt en heb aangemeld bij DHL ontvang je een e-mail met daarin de track en trace code waarmee je je pakketje kan volgen.

Als je niet thuis bent op het moment van bezorging en we het pakket ook niet bij je buren kunnen afgeven, dan bezorgen we je pakket de volgende dag bij een DHL ServicePoint dichtbij. We laten een kaart achter in je brievenbus. Met de code op deze kaart kun je via track en trace zien waar je pakket wordt bezorgd. 

Je kunt er ook voor kiezen om je pakket opnieuw thuis of bij je buren te laten bezorgen. Je hebt dan de keuze uit verschillende data en tijdvakken overdag en in de avond. Wil je liever een ander DHL punt kiezen, ook dat is mogelijk.


Levertijd

Ik streef ernaar om bestellingen binnen vijf werkdagen bezorgd te hebben en hier kan je ook vanuit gaan (mits anders wordt aangegeven). En als alles meezit bij het postorderbedrijf uiteraard!