Verzending & levering

Verzendkosten

Is je totaalbedrag €60,- of hoger? Dan betaal je in Nederland geen verzendkosten. Is je totaalbedrag lager dan €60,- óf woon je in België dan klik je in de winkelmand op “BESTELLEN”, vul je je adresgegevens in en dan zie je hoe hoog de verzendkosten zullen zijn. Ik streef ernaar om de verzendkosten voor iedereen zo laag mogelijk te maken.


Verzending

Oanh's Winkeltje is aangesloten bij MyParcel. Ik verzend de pakketen in Nederland via PostNL. Bij een standaard levering wordt een pakket twee keer bij het bezorgadres of bij de buren aangeboden. Als het pakket dan niet is afgeleverd, is het daarna beschikbaar op een afhaallocatie waar het 2 weken beschikbaar is. Je ontvangt hierover een bericht in de brievenbus. Na 2 weken wordt het pakket naar mijn retouradres verstuurd. MyParcel heeft voor leveringen in België speciale afspraken gemaakt met vervoerders die uitstekend zorgdragen voor het pakket in het desbetreffende land.


Je pakket volgen

Zodra je bestelling gereed is en het pakket door mij in aangeboden bij PostNL, krijg je een Track & Trace mail. In deze mail staat o.a. de barcode waarmee je naar de Track & Trace pagina kan gaan.


Levertijd

Bestellingen worden binnen vijf werkdagen bezorgd (mits anders aangegeven). En als alles meezit bij het postorderbedrijf uiteraard!