Starterspakket

"Ik ga beginnen met de koolhydraatarme lifestyle. Wat heb ik nou echt nodig om een goeie start te maken?"


Dit is een vraag die regelmatig wordt gesteld. Ik heb om die vraag te beantwoorden dit stuk geschreven en hieronder gelijk de producten weergegeven die je naar mijn mening nodig hebt om een goeie koolhydraatarme start te maken.

Om de recepten te maken van mijn recepten website en mijn boeken heb je om te beginnen is een weegschaal echt een must. Alle ingrediënten worden in mijn recepten afgewogen. Daarnaast gebruik ik in mijn baksels vaak amandelmeel (als je dat niet mag, of niet lekker vindt kan je hazelnoten fijnmalen en 1:1 vervangen). 
Verder gebruik ik altijd Sukrin+ als zoetstof in mijn baksels ter vervanging van suiker. Sukrin Gold ter vervanging van bruine basterdsuiker en wijnsteenbakpoeder als rijsmiddel voor mijn baksels. Voor zoete baksels gebruik ik eiwitpoeder om de baksels wat luchtiger te maken. Voor hartige baksels gebruik ik deze eiwitpoeder om broodjes luchtiger te maken. Daarnaast heb je natuurlijk nog een multi functionele bakvorm nodig. Mijn favoriete bakvorm is de pistolet bakvorm en de triangel bakvorm, daarmee maak je namelijk overheerlijke Pistoletjes en natuurlijk de beroemde Jungle broodjes. Natuurlijk kan je ook voor andere recepten de bakvormen gebruiken! En als je er echt een feestje van wilt maken kan je altijd kiezen voor de pannenkoekenmaker waarmee je in een handomdraai de lekkerste pannenkoeken, cakejes en broodjes maakt!


Om je baksels naar "the next level" te tillen kan je bijvoorbeeld Sukrin Fiber Sirup gebruiken, dat is een vervanger voor pannenkoekenstroop, of bijvoorbeeld de populaire en overheerlijke salty caramelsaus

 

Daarnaast zijn er nog zo veel andere lekkere producten, zoals bijvoorbeeld de verschillende smaakjes van Cheesepops voor de hartige trek, en de verschillende chocoladerepen voor de snelle zoete trek. En dan is er nog de Dunkel broodmix en de Helles wit broodmix die ook erg gewild is. Voor heerlijke salade dressings is er bijvoorbeeld de honing mosterd dressing, 1000 Island dressing of Caesar dressing waar je je salades een heerlijke twist mee kan geven. 

 

 

Dit zijn dan de producten die je naar mijn idee een mooie sterke basis geven als je wilt beginnen met koolhydraatarm eten. In de kopjes bovenaan het hoofdmenu kan je natuurlijk nog meer bak, kook en food producten vinden.

Hopelijk hebben jullie hier wat aan! Ik wens je heel veel succes en bovenal veel plezier en smakelijke momenten toe!

 

 

Liefs Oanh